torstai 6. tammikuuta 2011

Ballet movies

Nyt olisi mieletön hinku löytää balettiaiheisia elokuvia ja päästä nautiskelemaan kunnolla vielä nämä muutamat jäljellä olevat lomapäivät. :)Myös balettiaiheisia kirjoja olisi mukava ahmia koulukirjojen rinnalla (tai sijasta;).

Tietääkö kukaan yhtään katsottavan tai luettavan arvoista balettiaiheista elokuvaa tai kirjaa? :)


5 kommenttia:

  1. Hei katsoin juuri yhden tosi hyvän leffan netistä! Sen nimi oli The Company ja kertoo tanssiryhmän arjesta aika dokumentaariseen tyyliin. Suosittelen!:) Netistä oli vähän vaikea löytää sitä, mutta itse katselin muistaakseni täältä: http://www.moviewatch.in/external.php?title=The+Company&url=aHR0cDovL3d3dy5kaXZ4bW92aWVzaGFyZS5jb20vZmlsZS5waHA/ZmlsbT0yNjk5OA==&domain=ZGl2eG1vdmllc2hhcmUuY29t&loggedin=0

    Mun blogista löytyy myös sen traileri! Tervetuloa!:)

    VastaaPoista
  2. hei kiitos paljon vinkistä! :) Ainakin trailerin perusteella vaikutti tosi hyvältä! :)täytynee pistää leffa pyörimään kunhan koulu tästä vähän hellittää :)

    VastaaPoista
  3. Black Swan! Oli tosi hyvä en kyllä tajunnu siitä ihan kaikkea mutta silti :) Tulee suomeen kyllä vasta helmikuun loppupuolella mutta näkyy ainaki FinTv:llä tekstityksien kera=))

    VastaaPoista
  4. Trailerin näin vähän aikaa sitte tosta Black Swan -elokuvasta, mutta en ollu tosiaan ees tajunnu tarkistaa löytyiskö sitä FinTv:ltä. :) Kiitos! :)

    VastaaPoista
  5. Jos haluat lukea englanniksi, yksi parhaita kirjoja tanssiin liittyen on the Sugarless Plum (kirjoittaja on kuuluisa tanssija ja harjoittaja Zippora Karz). Löytyy ainakin Amazonin nettikaupasta. Ihana tanssija ja ihana tarina :)

    VastaaPoista