keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Pukuja ja tossuja




Heipsan!

Eilen oli balettitunti ja pääsin kokeilemaan ensimmäistä kertaa tilaamiani harjoitustossuja. Nämähän ovat siis ihan ihka ensimmäiset oikeat balettitossuni. :) Päätin, että en heti ala välineurheilemaan joten asetin puolen vuoden koeajan: jos yhä sen jälkeen tykkään baletista niin hankin oikeat tossut. Ja minähän tykkäsin ;) Ei koskaan mikään laji tuntunu näin omalta :)


Eilen sitten päädyin mutkien kautta brittiläiseen tanssitarvikkeita myyvään nettikauppaan, Dance Directiin. En ollu uskoa hintoja! Suomessa esimerkiksi piruetissa balettipuku maksaa noin 40-60 euroa, kun taas tuolla ne on 10e-->. Tossujakin sai parhaimmillaan 6-8:n euron pintaan... Noh, yön yli funtsittuani päätin tilata, olin kuitenki lukenu pelkkää hyvää siitä. :) Koriin tuli klikkailtua seuraavat tuotteet:


Ihan peruspuku jonka otin mustana

Tuollaisilla t-paitahihoilla varustettu puku, mustana otin muistaakseni tämänkin.

Ihanat satiiniset pehmeät harjoitustossut. Toivon vain että ovat sopivan kokoiset. :)

Lisäksi tilasin valkoiset sukkahousut. Nämä tulivat postimaksun kera maksamaan noin 44 euroa. Ei siis mielestäni paha ollenkaan! :o Sivuilla olisi ollut vaikka kuinka ihania avoselkäisiä pukuja, mutta untuvikkona näiden asioiden suhteen epäilyttää puvun alla käytettävät rintsikat, mikäli niitä nyt edes käytetään. Itse tuntisin kuitenkin oloni hieman alastomaksi ilman... Miten muut ovat ratkaisseet tämän?

Tänään käytiin kaverin kanssa uimassa ja vesijuoksemassa. Uinnissa yritin parhaani mukaan parantaa samalla aukikiertoa sammakkouinnin avulla ;) Raskasta uinti ainakin on, joten on varmaankin ihan hyvä liikuntamuoto baletin rinnalle. Eikä rasita niveliä, polvia tai selkää jotka omalla kohdallani tavallisessa juoksussa alkavat toisinaan vihotella.

4 kommenttia:

  1. oi aivan ihanat nuo satiiniset tossut! :)) Voisit varmaan tehä sitte postauksen ku nuo on tullu että onko hyvät ja muutenki sujuko hyvin tuo tilaus tuolta :)))

    VastaaPoista
  2. Hei Sara! Jep, teen heti postauksen ku ne saapuu. :) Toivon tosissani että ne on sopivat! Mutta koska ne ei todellakaan ollu hinnalla pilatut, ni pääsevät varmaankin sitten koristehyllyyn jos ne on liian pienet. :)

    VastaaPoista
  3. Minä en ainakaan kätyä puvun alla rintsikoita, eikä sen alla oikeastaan kuuluisikaan käyttää, mutta mielestäni asia kannattaa ratkaista oman tuntemuksen pohjalta. Kyllähän niitä kaikenlaisia puvun alle sopiviakin rintsikoita on, siis sellaisiakin, jotka sopivat avoselkäisen puvun alle.

    Noi satiiniset tossut on kyllä herttaiset!:)

    VastaaPoista
  4. Mun avoselkäisessä puvussa ainakin on vahvikeosa edessä, ja en tarvitse rinsikoita tanssiessa. Pitää paikallaan kunnollisemmankin rintavaustuksen. Sekin riippuu paljon puvun mallista, joten kokeileminen kannattaa :)

    VastaaPoista